All the artworks used on this blog including the header are produced by Demon Mathiel.
Başlık dahil olmak üzere bu blogda kullanılan tüm görseller
Demon Mathiel'e aittir.

17 Mart 2010 Çarşamba

geçecek hepsi, kafana takma

hiçbir zaman kendimi bir sürtük olarak tanımlamadım. yalan söylemenin anlamı yok aslında, bir dönem tanımladım, ama geçti gitti - ki şimdi bunun hatalı bir tanımlama olduğunu düşünüyorum, o ayrı. ama hiçbir zaman cinselliği bir tabu olarak da görmedim. o hep vardı, yemek içmek gibi, hayatın içinde bir öge - içinde yer alması gereken. evet hep beraber dürüst olalım, ya cinsellik diye bir şey var. olmak zorunda. biz ki iki ayakları üzerinde durabilen -bir de düşünebilen- hayvanlarız, soyumuzu devam ettirebilmek için üremek zorundayız. doğal bir dürtü bu, engelleyemezsin ki. ne kadar çabalasan da, arzularına gem vursan da, nefsini terbiye etsen de, türlü çeşit takla atsan da bunu en-gel-le-ye-mez-sin. zaten engellemeye çalışsan da aklında evlilik kurumu vardır bir şekilde, bunun için beklersin. yani kaçışı yoktur bu işin, bir yerinden bulaşacaksındır buna - ölmez de sağ kalırsan.



peki nedir o zaman bu reddetme/görmezden gelme/gelmeyeni damgalama olayı ? bilemiyorum. saçmalığın daniskası bence. sen ki doğal güdün yemek yemeği engelleyemiyorsun, sen ki s.çmadan bir gün geçirirsen vücudunun tüm dengesi bozuluyor, hangi akıl hangi zihniyetle bu doğal güdünün önüne set çekersin ? hadi sen çekmeye kalktın, niyetin de ciddi, hangi mantık hangi insanlıkla bunu yapmayana tü kaka dersin ? sen açlık grevindesin diye milllet de ölüm orucuna mı yatsın ?
elbette yatmasın. evet önüne gelenle arkasında dikilenle yatmasın, ama ölüm orucuna da yatmasın. ortalık malı olmasın kimse, kendi bedenini kullandırtmasın - cinsiyet ayırt etmiyorum bu konuda da. hatırladığında acı çekeceği, beyninin kemirildiğini hissedeceği şeyler yaşamasın, hele hatırlamayacağı şeyleri hiç yaşamasın. ama cinselliği öcü olarak da görmesin, tabulaştırıp gelecekteki kocasına evlendikten sonra işkence çektirmesin. yapana sövüp yapmayana alkış tutmasın, yapanla yapmayanla işi olmasın yahu. zaten kimi ne ilgilendirir diğerinin genital bölgesi ?
korkmayın abi doğanızdan, içgüdü bu.

korkmayıp da ne yapın ? yani o kadarını da ben bilemem. aklınız var fikriniz var, düşünüp kendi kararınızı siz verin. isterseniz evlenene kadar bekleyin, isterseniz buna değeceğini düşündüğünüz kişi/kişilerle yaşayın bunu, isterseniz kimseyle yaşamayın, doğru insanı bekleyin - nasıl gelirse gelsin. tek gecelik ilişkiler nacizane fikirlerime terstir, yapmam, ama yapana karışmam, kendi hayatıdır, muhtemelen boşluktadır, muhtemelen o zaten hali hazırda pişmandır/boktan durumdadır. tavsiye etmem. yatak matak ne olursa olsun, değer vermediğin biriyle ne paylaşabilirsin ki zaten ? paylaşsan ne paylaşmasan ne ?

neyse, herkesin düşüncesi kendine tabii, ben kimim benim ne haddime burda yargılamak ? ama demek istediğim şey, doğal bu. bu hisler doğal, bu arzular doğal, bunu konuşmak, paylaşmak, yaşamak doğamızda var. kaldı ki gerçekten saf duygularla yapılan hiçbir şey kötü olamaz, olmamalı.
kötü olan cinsellik değil. onu kötü yapan insanlar. ortalıkta böyle çeşit çeşit sapık olmasa, millet kendi zevkinin derdine düşmüş olmasa cinsellik neden kötü olsun ki ? ondan neden korkulsun ki ?