All the artworks used on this blog including the header are produced by Demon Mathiel.
Başlık dahil olmak üzere bu blogda kullanılan tüm görseller
Demon Mathiel'e aittir.

28 Mart 2010 Pazar

biraz konuşsak sonra bap bap şibap bap

kadını cinsel obje olarak tanımlayan söylemlerden tiksiniyorum. ayan beyan tiksiniyorum, öyle ki biri bana "ne kadar seksisin" dese allah yarattı demem ağzını burnunu dağıtırım herhalde. çünkü bana bunu diyen adam beni kafasında sadece seksi bir varlık olarak görmüyor. önce soyuyor beni, sonra yanına yatırıyor, sonra üstüne oturtup zevk çığlıkları attırıyor, ardından üzerime boşalıyor hayalinde. sonra bu kurgunun üzerinden geçiyor, her detayını her türlü mimiğimi inceliyor ve ondan sonra beni seksi olarak nitelendiriyor. o cümleden adamın kafasının içini görebiliyorum ben, gizli kamerayla sevişme görüntülerim çekilmiş de porno film niyetine izleniyor gibi hissediyorum kendimi. ve bu fantazyada benim bir suçum/bir iznim olmadığını bilmek de beni direk sözün sahibinden tiksindiriyor. konu ben olmasam, başka bir hatun, hatta ünlülerden biri olsa da tepkim değişmiyor, gene tiksiniyorum, gene tiksiniyorum.
ben kadının yanlızca g.tü başı yerinde hafif oynak bir varlık olarak görülmesinden tiksiniyorum. buna cehalet diyemezsin çünkü okumuş kültürlü entel adam da bunu yapıyor, abazalık diyemezsin çünkü haftanın 5 günü kız kaldıranı da bunu yapıyor, erkeklik içgüdüsü desen en fenası - hastalık mı lan erkeklik ? erkek olmak insanı insanlığından mı çıkarıyor yani ?



birini görür beğenirsin, hadi tamam. çok hoşlanırsın, senin olsun falan istersin, kabul. temel içgüdülerini alevlendirir, eyvallah. koynuna alasın gelir, hakikaten istersin onu - sadece o olduğu için istersin, bunu da anlarım. ama karşındakini bir delik iki tepeden ibaret görüp de türlü çeşit fantaziye malzeme etmenin içgüdüsel bir yanını göremiyorum ben. eğer bunu yapıyorsan acınacak haldesin valla, senin ne bir seçimin kalmış ne de öznelliğin. yani her kıvrımlı varlığa uçkur çözebilecek durumdaysan damızlık boğadan farkın yok efendi. yazık ki ne yazık.

çok beğendiğim bir söz vardır, insanlar seçimleriyle kişiliklerini ortaya koyarlar diye. sadece düzenli bir cinsel hayat için normalde dönüp bakmayacağı kızlarla uzun ilişkiler yaşayan erkekler tanıyorum. bu onların seçimleri, bu onların kişiliğini yansıtan şeylerden biri. bu onların kendilerine ve bedenlerine bu kadar az değer verdiklerini gösterir bence. evet biliyorum, fiziksel yapı itibariyle her erkeğin düzenli bir cinsel hayata ihtiyacı var - sadece erkeklerin değil ama o da başka bir yazı konusu. ama insan, benim bildiğim, kendine ters düşen bir şeyi yapmamak için uğraşır. e yapıyorsa o zaman kişiliğine ters düşmüyordur. or.spu olarak adlandırdığı karıyla düzenli cinsel hayat kurmak için ilişki yaşamak da kişiliğine ters düşmüyorsa, ben o adamdan tiksinirim kardeşim. hani bırak sadece bedensel ihtiyaçlarına ket vurup nefsini kontrol etmeyi, herif aşağı gördüğü birini (hani or.spu aşağılık belirtecidir ya erkekcede) koluna takıp yanında gezdiriyor, sevişmek gibi son derece özel ve değerli bir eylemi onunla yapıyor. sorarlar adama "bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ?" diye. valla sorarlar.

dedi Luna beybi, sonra arkasını dönüp gitti. oww kool bish !